Catering Evenimente 

TU ESTI SPECIAL. Si evenimentele din viata ta de asemenea.

Transforma-le in evenimente memorabile cu ajutorul ofertelor noastre de catering, Rawmazing Family sau Rawmazing Corporate. 

Rawmazing Family

Fie ca e zi de nastere, botez, sau doar o masa cu prietenii, Rawmazing o poate transforma intr-un eveniment memorabil pentru tine!

Aperitive si feluri principale, Dessert table cu macarons si cupcakes-uri, torturi somptuoase si lollipops pentru copii cuminti, si cate si mai cate!- variantele raw-vegan va vor desfata papilele gustative, vor starni admiratia mesenilor si bucuria intregului tau corp hranit sanatos!

Inspira-te din variantele prezentate  mai jos, sau scrie-ne pe catering@rawmazing.ro si spune-ne ce doresti, sau suna-ne la 0747208080 !

Rawmazing Corporate

Fie ca ai o sedinta, o zi incarcata la birou in care vrei sa iti incarci bateriile, lansezi un produs nou sau vrei sa-ti impresionezi partenerii de afaceri cu o masa delicioasa, oferta Rawmazing este pentru tine.

Inspira-te din variantele prezentate mai jos, sau scrie-ne pe catering@rawmazing.ro si spune-ne ce doresti, sau suna-ne la 0747208080 !

Nu exista produse in aceasta categorie

Vazute recent

Nu exista produse